12 trenutno najbolj priljubljenih moških pričesk

Prava pričeska lahko spremeni vse, toda poskusiti slediti najnovejšim trendom moških las je lahko naporno, kajne? Tu smo, da vam pomagamo izbirati med najbolj priljubljenimi pričeskami tega lete, obenem pa ponudimo še kak stilski nasvet ali uporaben izdelek. Pa začnimo.

1. Lahkoten podrez

Lahkoten podrez

Ta trendovski podrez je odlična variacija klasične moške frizure. Odlikujejo ga daljši prameni na vrhu, ki jih lahko razmršite ali pa jih počesate naza in utrdite s sprejem za elegantnejši videz. Če želite tej priljubljeni moški pričeski dodati nekaj ostrine, jo združite z brado.

2. Moderna stranska preča

moderna stranska preča

Klasiča stranska preča znova postaja izredno priljubljena. Kupite si lonček Suavecito pomade uporabite glavnik, da bo naša pričeska ostala na mestu ves dan. Ta pričeska ima rahlo pompaduro, vendar lahko eksperimentirate tudi s krajšo moško pričesko.

3. Frizura s prehodom

Frizura s prehodom

Odličen videz taper frizure s srednje intenzivnim prehodom je postal eden najbolj priljubljenih trendov za moške leta 2019. Kljub temu, da potrebujete malo vsakodnevnega stiliranja v ogledalu, ta kroj izgleda dobro na skoraj vseh oblikah obraza in pri vseh tipih las. Če pa imate tanke lase, poskrbite za nekoliko daljše lase na vrhu glave, da vaši prameni ne bodo videti preredki. Če imate goste lase, lahko želeno voluminoznost dosežete tako, da še vlažnim lasem dodate malo pene za lase in jih med sušenjem s fenom nežno krtačite s ovalnim glavnikom.

4. Srednja dolžina

Če imate radi bolj profesionalen videz, je pričeska srednje dolžine s stransko prečo odlična izbira. Če imate naravno goste lase, bo to pričesko treba samo minimalno oblikovati. Če pa imate redkejše lasišče, boste morali med sušenjem dodati nekaj izdelka za gostenje las, da dosežete želeni volumen.

5. Pristrižene stranice in daljši vrh

5. Pristrižene stranice in daljši vrh

Večina moških se odloči za različico daljših pramenov na vrhu glave in krajših stranic.Ta stil je preprost in z lahkoto ga lahko prilagodite tako, da pristaja vsem oblikam obraza in vrstam las. Na primer, če imate okroglo obliko obraza, se odločite za zelo kratke stranice – recimo prehod vse do balina ali pa zelo blizu – in daljše pramene na vrhu. Vrh pričeske oblikujte tako, da dosežete čim večji volumen las. Z vsakim od teh trikov bo vaš obraz navidezno daljši. Če pa že imate dolg obraz, poskusite vrh počesati nazaj.

6. Cezarjeva frizura

Cezarjeva frizura

Pričeska a la Cezar je ena izmed najbolj priljubljenih klasičnih kratkih frizu, ki pristoji vsakemu moškemu s primerno obliko obraza! Za oblikovanje Cezarjeve frizure lahko uporabite svoje najljubše izdelke, naj bo to matirna glina za lase ali pomada z malo sijaja. Da bi dobili namensko neurejen, razmršen videz, poskusite suh šampon za teksturiranje na zgornjih plasteh las in jih nato zgolj počešite s prsti.

7. Počesani nazaj

Počesani nazaj

Še ena nekoliko daljša pričeska so lasje, gladko počesani nazaj. Da bi dosegli to frizuro Davida Beckhama, si privoščite dobro pomado in si pustite nekoliko daljše lase. Vendar pa si za ta slog morate močno pristriči stranice las. Priporočamo, da si te pričeske ne izberete, če imate zelo tanke lase ali visoko že vidno redkejše lase ob robu lasišča, saj ta frizura le pritegnila še več pozornosti.

8. Razmršen matiran videz

Razmršen matiran videz

Ta moška frizura je še ena različica dolge pričeske s pristriženimi stranicami. Oblikovana je s sprejem za utrjevanje, ki poskrbi, da vsi prameni ostanejo na mestu in zagotavlja moderno matiran izgled. Tiste dni, ko vam ni do namensko neurejenega videza, lahko lase spretno počesate nazaj s pomočjo gela. 

9. Volumiozno

Zayn Malik je znan po drznih odločitvah, kar se tiče pričesk – od krtačke, vrtoglave pompadure do trendovsko sive barve las.  Najbolj pa nam je všeč s tole priljubljeno moško frizuro. Lasje so daljši in voluminozni, še posebej na vrhu (s pomočjo sušilnika, ovalne krtače in pomade). Piko na i doda še lak za lase, ki vsak nagajiv pramen ohrani na mestu.

10. Matirana stranska preča

Matirana stranska preča

Stranska preča je zagotovo elegantna izbira, a tako urejeni lasje nikakor ne rabijo biti vedno svetleči in gladki. Letos imajo fantje še posebej radi takšno prečo, askrbno vzdrževanje je izjemno pomembno. Za ta videz poskusite izdelek z mairanje las kot je Pacinos.

11. Platinasti  ali srebrni lasje

Platinasti  ali srebrni lasje

Srebrni lisjaki že dolgo niso več starejši in dobro situirani gospodje – to je nov modni trend. Čeprav se platinasta, srebrna ali siva barva zdijo kot tvegana ogločitev, jo je vredno premisliti vsaj glede na število zvezdnikov, ki so temu trendu podlegli letos  (na primer Adam Levine, Justin Biebe in Zac Efron).

12. Prekinjeni taper

Kobiniranje taper stila z daljšo moško frizuro kot je pompadura ustvari uglajen in moderen videz. Le kakšna brada bi pristajala zraven?