15 preprostih in hitrih pričesk

Poskusite katero od teh petnajstih preprostih pričesk in obljubimo, da nihče ne bo vedel, da ste potrebovali le 10 minut, da ste pričarali tako dober videz!

Razmršena figa

Razmršena figa

Razmršena figa je brezčasna in popolna izbira za vsako sezono in letni čas. Vključiti smo jo morali zaradi svoje vsestranskosti in dejstva, da jo lahko nosite z naušniki ali trakom za lase.
Zelo enostavno je ustvariti popolno skuštrano figo. Pozabite na kapo, ki vam lahko pomečka frizuro, izberite razmršeno figo in trak za lase.

Gladek čop

Gladek čop

Ne glede na to, ali se boste odpravili na vadbo, se sproščali v zavetju lastnega doma ali si privoščili noč v mestu, je gladek čop izjemno preprost za oblikovanje, poleg tega pa preprečuje padanje las na obraz. Uporabite le malo seruma za glajenje las in krtačo iz naravnih ščetin, da izravnate izbokline in lase potegnite v elastiko za lase (ali dve, če imate bolj goste lase). Po potrebi uporabite lak za lase, da jih popolnoma ukrotite.

Dve ribji kiti

Ta trendovska oblika pletenja kite je kot nalašč za poletje. Omogoča tudi uporabo klobuka saj se lasje ne bodo zapletali vanj.

Mehki valovi

Mehki valovi

Tovrstni mehki kodri naj bi bili videti neurejeni, zato ni važno, če hodite skozi snežno nevihto ali sedite ob ognju, v vsakem primeru odlično izgledajo. Tovrsten videz lahko ustvarite s kodralnikom. Razdelite lase na dvo-centimetrska pramena in jih kodrajte stran od obraza, konice las pa pustite neskodrane.

Polovični čop

Polovični čop

Obnovite kodre tudi drugi dan po uporabi kodralnika in sicer tako, tako da zgornje plasti vaših las spnete v visok čop, ostale pa pustite prosto padati. Lasje vas ne bodo motili, še vedno pa boste lahko pokazali mehke, ženstvene kodre.

Kita s kratkimi lasmi

Kita s kratkimi lasmi

Ta ohlapna kita se odlično ujema z naravnimi valovi, zato vam ni treba vzeti dodatnega časa, da bi lase oblikovali s kodralnikom. Samo spletite prednja pramena v kito, pripnite nazaj, poškropite z malo laka za lase in preprosta frizura je končana.

Natupiran nizek čop

Natupiran nizek čop

Ta preprost slog lahko ustvarite v nekaj minutah. Samo rahlo počešite lase, jih natupirajte pri vrhu glave in jih spnite v nizek čop. Če želite lahko iz ohlapnega čopa potegnete nekaj pramenov las in z njimi uokvirite vaš obraz.

Če želite vaš čop zavezati z lastnimi lasmi, namesto z elastiko, preprosto vzemite en centimeter pramen od spodaj in lase poveznite nazaj. Nato jih zavijte okoli čopa ali elastike za lase. Če želite lahko frizuro utrdite z malo laka za lase.

Kratki valoviti lasje

Kratki valoviti lasje

Kratki lasje imajo navadno večji volumen kot dolgi. Torej, vse kar morate storiti je, da vzamete kodralnik (3 centimetre ali več), za približno 5 sekund ovijete posamezen pramen las in na koncu utrdite z lakom za lase. Celoten proces vam bo vzel samo 10-15 minut.

Polovična figa

Polovična figa

Ta trend je že nekaj časa popularen in zdi se, da bo tako še dolgo časa, še posebej to zimo. Ta igriv igriv videz lahko kombinirate s preprosto majico ali pa čem bolj elegantnim, če se odpravljate na zmenek.

Speto-spuščen videz

Speto-spuščen videz

Ta eleganten videz lahko nosite z ravnimi lasmi ali kodri. Vse, kar potrebujete, je nekaj las in lasnih sponk.

Razrahljana nizka figa

Razrahljana nizka figa

Stajling te fige vam bo vzel le nekaj minut, kljub temu pa je zelo šik in jo lahko nosite za vsako priložnost. Lase preprosto potegnite v nizek čop, zavijte v figo in utrdite z elastiko ali sponkami za lase.

Ravni lasje

Ravni lasje

Klasični zravnani lasje so še vedno popularni in ne potrebujejo veliko oblikovanja in spretnosti. Uporabite likalnik, saj boste z ravnimi lasmi v hladnih mesecih izgledale še posebno ognjevito.

Dve figi

Dve figi

Dve figi sta zelo prisrčni in popularni med našimi bralkami, čeprav včasih zahtevata malo več truda. Poudarjata našo igrivo, vendar strastno plat.
Stranska opomba: Če se vam zdi tovrsten videz preveč zapleten in drzen se lahko poslužite bolj preprostih pričesk, ki smo jih že omenili v tem članku. Na primer speto- spuščena frizura ali pa razmršena figa ki je speta na temenu namesto na vrhu glave.

Kita poveznjena v visok čop

Kita poveznjena v visok čop

Ta stil običajno najbolje izgleda na damah z daljšimi, bolj gostimi lasmi. Je eden od naših najljubših trendov.

Popolnoma naravno

Kdo pravi, da morate z lasmi narediti karkoli, da bodo videti dobro? Pravzaprav ne potrebujete veliko več kot malo seruma za volumen in sijaj. Za naraven videz lase samo malo razmršite in pustite, da se posušijo na zraku.

Če želite doseči ta naravni videz, vendar vas skrbi, ker vaši lasje zgubijo obliko v trenutku ko končate z oblikovanjem vas popolnoma razumemo. Poskusite lahko naslednje:
Suh šampon, suh šampon, suh šampon. Ne moremo dovolj poudariti – suh šampon je čaroben izdelek. Zagotavlja volumen, vpija olje in lasem zagotavlja teksturo.

Naraven videz lahko na hitro popestrite tudi z nekaj kodri. Vzemite večji kodralnik in ga uporabite za kodranje las, ki uokvirjajo vaš obraz, vendar le za nekaj sekund. Nato jih na hitro razčešite s prsti in tako ustvarite še posebno brezskrben videz.